Izaberite katalog pozivnica
Concept
Popular
Sedef
Baby
Custom
Akcija

Moje Pozivnice Lokacija


Telefon
+381 (63) 217-662
Pozivnice za venčanje - Pozivncice za svadbu - Viber
Viber
+381 (63) 217-662
Pozivnice za venčanje - Facebook
Naša Fb stranica
Pozivnice za venčanje - Messenger
Messenger

Mail
pozivnice@mojepozivnice.rs

Molimo vas, ako ste u mogućnosti, da koristite viber kao osnovnu komunikaciju!
MojePozivnice se nalaze u centru grada na Dorćolu, tačnije u naselju Dunavski kej pored marine.

Do nas se najlakše dolazi autobusom broj 26 do početne stanice, ili tramvajem dvojkom do Dušanove ulice, a zatim Dubrovačkom pravo do kraja.

Radimo svakog dana od 10-16h. Moguć dogovor i van radnog vremena. Obavezno se najavite na telefon ukoliko dolazite do nas radi dogovora i potvrde.

Kako početi
Kako Početi
Iz naše ponude odaberite model pozivnice za venčanje i pošaljite nam na viber ili mail link ili šifru pozivnice, broj komada, tekst otkucan kao obična tekstualna poruka i napišite nam da li hoćete ćirilicu ili latinicu.
Dizajn
Dizajn
Složićemo vam primer teksta za vašu izabranu pozivnicu za venčanje i poslati vam predlog viberom ili mailom u pdf formatu na pregled, sve dok ne dobijemo željeni izgled i formu teksta.
Štampa
Štampa
Štampu teksta pozivnica za venčanje započinjemo posle vašeg odobrenja izgleda teksta i obično nam treba da odštampamo 15-20 minuta za fabričke ili jedan dan za custom pozivnice za venčanje.
Isporuka
Isporuka
Pozivnice za venčanje je najbolje podići kod nas u radnji, gde možete i proveriti odštampani uzorak vaših pozivnica za venčanje pre štampe celokupnog tiraža ili šaljemo brzom poštom na vašu adresu.