Izaberite katalog pozivnica
Concept
Popular
Sedef
Baby
Custom
Akcija

Da li mi radimo pozivnice po narudžbi?


Ne. MojePozivnice uvoze visoko kvalitetne i bogato urađene čestitke u zlatu i reljefu sa dodatnom ekskluzivnom doradom.

Da li uz pozivnice dobijam i kovertu?


Svaka pozivnica koja na slici ima kovertu, ona je uključena u cenu, u suprotnom koverte možete po potrebi posebno naručiti!

Trenutno nema na lageru pozivnice koju ja želim, kako da je nabavim?


Mi pozivnice uvozimo nedeljno i posedujemo veliki lager, ali se ponekad desi da pojedinih modela nestane. Ukoliko možete da sačeka par dana, biće na lageru.

Da li štampamo tekst pozivnice?


Da. Štampamo digitalnom tehnikom bilo kojom bojom i u roku od desetak minuta od vašeg odobrenja teksta.

Da li se plaća štampa teksta?


Da. Štampa se plaća po jedinstvenoj ceni od 1000 din. Bez obzira na količinu. Svaka sledeća priprema se plaća 500 din. Na primer ukoliko imate jedan tekst na srpskom, a drugi na nemačkom, plaćate ukupno 2 pripreme 1500 dinara. Sitnije promene ne naplaćujemo, kao što su verzije sa zamenjenim potpisima ili imenima mladenaca.

Mogu li kupiti pozivnice kod vas a štampati kod drugog ili kupiti kod drugog, a štampati kod vas?


Naravno. Sa vašim parama možete raditi kako vi hoćete.

Već sam kupila i odštampala pozivnice kod vas, ali mi je zatrebalo još par komada. Šta da radim?


Nikakav problem, to je čest slučaj i mi vam štampamo ako treba i jednu pozivnicu ili po potrebi. Plaćate samo cenu pozivnice, štampa je besplatna.

Nama treba tekst u dve verzije za moje i mladine goste, možda i dve vrste pozivnica. Šta da radimo?


Nikakav problem. Štampa dve verzije sa sitnijim izmenama se plaća kao jedna štampa, dok se štampa teksta sa većim izmenama ili na drugom jeziku naplaćuje dodatnih 500 din.

Možemo li izabrati tip i oblik slova za tekst naše pozivnice?


Naravno. Možete izabrati od naših ponuđenih ili bilo koji oblik koji vam se dopada, pod uslovom da nam pošaljete taj font. Štampamo bilo kojim fontom, latinica i ćirilica ili na bilo kom stranom jeziku.

Kako da vam dostavim tekst za pozivnicu?


Najbolje je da tekst otkucate bez grešaka i sa odgovarajućim slovima u najobičnijem programu za unos teksta ili direktno u poruci za epoštu i tako nam pošaljete na našu epoštu.

Kako da izbegnem pojavu grešaka u kucanju i gramatici?


Svaku pripremu pre štampe šaljemo vama na proveru i odobravanje. Vi proveravate i kontrolišete ispravnost vašeg teksta, a mi štampamo po vašem odobrenju.

Koje je radno vreme?


Radimo svakog radnog dana, ponedeljak-petak od 10-16 časova i subotom, 10-15 časova. Molimo vas da se obavezno najavite radi potvrde dolaska.

Pozivnice za venčanje pitanjaKako početi
Kako Početi
Iz naše ponude odaberite model pozivnice za venčanje i pošaljite nam na viber ili mail link ili šifru pozivnice, broj komada, tekst otkucan kao obična tekstualna poruka i napišite nam da li hoćete ćirilicu ili latinicu.
Dizajn
Dizajn
Složićemo vam primer teksta za vašu izabranu pozivnicu za venčanje i poslati vam predlog viberom ili mailom u pdf formatu na pregled, sve dok ne dobijemo željeni izgled i formu teksta.
Štampa
Štampa
Štampu teksta pozivnica za venčanje započinjemo posle vašeg odobrenja izgleda teksta i obično nam treba da odštampamo 15-20 minuta za fabričke ili jedan dan za custom pozivnice za venčanje.
Isporuka
Isporuka
Pozivnice za venčanje je najbolje podići kod nas u radnji, gde možete i proveriti odštampani uzorak vaših pozivnica za venčanje pre štampe celokupnog tiraža ili šaljemo brzom poštom na vašu adresu.