Izaberite katalog pozivnica
Concept
Popular
Sedef
Baby
Custom
Akcija

Štampa pozivnica


Većinu pozivnica za venčanje štampamo odmah u roku od 15 minuta od vašeg odobravanja teksta pozivnice.

Takođe štampamo pozivnice za svadbu u više verzija teksta, na svim mogućim stranim jezicima, bilo kojim fontom po vašem izboru, bilo kojom bojom u jednoj ili više boja.

Štampamo dodatno i inicijale na pozivnicama gde je to predviđeno, a štampamo i na kovertama, čak i na tuđim pozivnicama koje nam donesete.

Nudimo vam veliki izbor fontova latiničnih i ćirililičnih za štampu teksta pozivnice za svadbu. Font sa kojim želite da vam štampamo tekst pozivnice možete nam poslati mailom ili na viber.
Neki od često korišćenih fontova
Pozivnice za venčanje - Pozivncice za svadbu -  Cirilica
Ćirilica
Pozivnice za venčanje - Pozivncice za svadbu - Latinica
  Latinica

Kako početi
Kako Početi
Iz naše ponude odaberite model pozivnice za venčanje i pošaljite nam na viber ili mail link ili šifru pozivnice, broj komada, tekst otkucan kao obična tekstualna poruka i napišite nam da li hoćete ćirilicu ili latinicu.
Dizajn
Dizajn
Složićemo vam primer teksta za vašu izabranu pozivnicu za venčanje i poslati vam predlog viberom ili mailom u pdf formatu na pregled, sve dok ne dobijemo željeni izgled i formu teksta.
Štampa
Štampa
Štampu teksta pozivnica za venčanje započinjemo posle vašeg odobrenja izgleda teksta i obično nam treba da odštampamo 15-20 minuta za fabričke ili jedan dan za custom pozivnice za venčanje.
Isporuka
Isporuka
Pozivnice za venčanje je najbolje podići kod nas u radnji, gde možete i proveriti odštampani uzorak vaših pozivnica za venčanje pre štampe celokupnog tiraža ili šaljemo brzom poštom na vašu adresu.