Elektronske pozivnice

Elektronske pozivnice mogu biti standardne kao slika, kao animirana video pozivnica, kao hibridna web pozivnica i web pozivnica. Svaka od ovih verzija ima svojih spečifičnosti. Elektronske pozivnice radimo u formatu za mobilne telefone.

Statična slika

Animirana

Sajt u lokalu

Pozivnica na sajtu

Statična slika je u formatu ekrana za mobilne telefone i zauzima veći deo ili ceo ekran. Može da se zumira i čitaju najsitinija slova. Po ceni je najpovoljnija. Poseban popust ukoliko ste radili i štampanu verziju kod nas. Animirana verzija je verzija sa animacijom pojedinih delova pozivnice, sa muzikom ili bez i slično. Mogu i vaše govorne poruke da budu uključene. Verzija sajta je web verzija koja radi u lokalu, ne treba vam sajt, i može da se šalje normalno kao fajl. Podržava većinu alata i aplikacija za sajtove. Prilagođava se svakoj rezoluciji ekrana ili telefona. Pozivnica je na više strana koje se skroluju. Poseban popust uz vašu štampanu pozivnicu. Pozivnica na sajtu je pozivnica koja je hostovana na našem sajtu i omogućava vam korišćenje svih web alata, muzike, animacija, galerija slika, blogova i slično.

Animirane pozivnice rade naši saradnici i možete pogledati neke od primera i sa njima se dogovoriti na instagram profilu: